SEPTEMBER WISHES

Innehåller affiliate-länkar

JEANS (gina tricot) / JEANS (zara) / BRALETTE / SNEAKERS / SKJORTA / STICKAD TRÖJA / T SHIRT / BLUS / RINGAR

Kändes som ett sjukt tråkig collage egentligen, svart och vitt endast.. Men detta är verkligen vad min fashionbrain suktat mest efter under september månad, basics, tråkiga färger, det fina i det enkla. Fått upp ögonen för plagg som går en bit ner, en aning oversized. Sånt är alltid snyggt, typ oversized stickade polos och skjortor, bör införskaffas. OCH återigen denna ständiga kamp om att hitta ett par nice kardborre sneakers. Verkar omöjligt, vill bara ha ett par vita simpla. Men hittar ingenstans, antingen är jag sämst på att leta eller så existerar det inte. Enda jag finner i min smak är de från H&M på herravdelning.. and they're way to big. ANY TIPS??? VORE TACKSAMT. Råa kanter på jeans, still on my mind. Tröttnar aldrig? Vill ha ett par som har lite ojämna slitningar som går en bit upp. Vet att både Gina och Zara har det just nu... Hmm.. Min kärlek för silvriga simpla ringar har växt, bl.a införskaffat de på bilden!!

Gillar

Kommentarer

LE OUTFIT

(undrar alltid hur denna stackars dörr mår och hur många bloggare den faktiskt haft till mötes haha)

Tröja - H&M / Byxor - Zara / Jacka - Levis / Skor - Vans / Sunnies - Mango

In love with ma new jackeeeet!!! Länge velat ha en oversized svart levisjacka och äntligen lyckades jag komma över en (tradera<3). Kommer helt klart vara ett favvoplagg i höst. Tänkte att jag i något kommande inlägg ska tipsa om lite höstjackor jag tycker är snygga.. för vi befinner ju oss trots allt i den bästa modeårstiden just nu, right????

Vad mer vill ni se här på bloggen? Inspirationssvackorna is calling me... :(

#nouwoutfit

  • Nära Gävle

Gillar

Kommentarer

ROADTRIP

shout out till @alvafriskman för många fina bilder <3 och kolla in hennes video!!!!! amaze

Igår drog jag, Alva och Lovisa iväg på en liten roadtrip, vi drog runt sextiden på morgonen. Vi besökte ett kalkbrott, några övergivna hus och lyckades även gå vilse i skogen. Från att gå på en liten stig som tog oss max 3 minuter att nå vår tänkta destination, till att på tillbakavägen lyckas gå på den stigen 1 h ungefär då vi glömde vart vi skulle svänga av för att komma mot bilen, övervägde att ringa polisen... Men det var väl en upplevelse i sig, vi överlevde ju. Sååå.. när jag kom hem var jag kind of död, somnade för natten ganska direkt., därav lack of update.

Gillar

Kommentarer