DON'T SLEEP ON THIS

Repeat, errday.

Gillar

Kommentarer

NEW BABY

Look at my new baby (kul att den knappt syns), men här är den genomskinliga väskan som jag nämnde i ett tidigare inlägg. SÅ snyggt med helt transparenta plagg och väskor. Ni finner den på Mango för 199 pix, värt.

Gillar

Kommentarer

THANK YOU #30DAYSNOUWCHALLENGE

En tisdagskväll, hunnit med en lektion idag, dragit sjukaste vurpan, umgåtts med min älskade syster, samt att råna en postlåda. Skämt och sido, skulle lägga på en tröja jag sålt på lådan nu ikväll, men så hade lilla rara postnord glömt att låsa lådan, så hela luckan föll ut och alla brev trillade i ut i snön. Bra där. Kan meddela att det var något stelt och om någon iakttog kan jag lova att det såg ut som ett rån när vi brummande iväg med alla brev i bilen sen, men slutet gott allting gott, jag och pojkvännen letade upp närmsta brevlåda (som var låst;) och la på alla brev i den. Shout out till postnord ändå, slutar aldrig förvåna.

Fick ett meddelande av nouw nu ikväll om att 30days challengen nu tar sitt slut, pustade ut en aning. Blogga är inte enkelt, inte från min sida... I alla fall nu i februari, har känt mig helt tom på inspiration, därför alla inlägg inte känts helt 100, men jag har även fått ta del av så många andra fina bloggar så har på ett sätt fyllts av inspiration, hur jag själv vill ha det framöver.

Gillar

Kommentarer