ANALOGT FRÅN I SOMRAS

Fick hem ett gäng blandade bilder från i somras idag. Köpenhamn, Gbg, way out west. Turister deluxe, men tyckte dom vart så himla fina, köpte bara ett par enkla engångskameror på typ teknikmagasinet!! Minns när jag var liten, då sprang jag alltid runt med engångskameror och fotade allt från stenar till katter typ, roligaste som fanns var när man fick hem det lilla paketet med bilder och man äntligen fick se dom. Har en gammal analogkamera hemma som jag ska försöka få igång och införskaffa filmrullar till så jag kan fota mer kontiuerligt!! Så fint sätt att spara minnen på, bör bara skaffa mig ett fotoalbum också.

Gillar

Kommentarer

ANOTHER WEEK

Sjuttonde september, inne på min fjärde och förhoppningsvis sista vecka som sjukskriven, börjar känna mig piggare nu efter att jag fick byta penicillin, endast andning som är aningen kämpig till och från och ett värkande revben. Känns som att tiden om dagarna bara flyger, trots att jag för det mesta tar det lugnt hemma nu för att bli frisk. Idag har jag liksom endast hunnit med att käka tacofrulle, scrollat ändlöst bland kläder jag vill ha online och tagit en eeeextremt seg promenad för att hämta ut två paket... och klockan är redan snart halv fyra?

Hämtade i alla fall ut Fricky vinylen <3 yes yes yes, samt en SÅ snygg jacka.

... ps. Silvanas film finns nu ute på svtplay !!! En film som rörde mig till tårar på way out west under världspremiären 2017 där hon även var på plats bara några meter ifrån en, mäktigt ögonblick. Ett sånt fint minne. Så har ni inga planer för ikväll, go get some snacks och kolla på den.

Gillar

Kommentarer

JACKETS FOR COLDER DAYS

Zara / Monki / The North face

Monki / Monki / Weekday

Här har vi ett gäng snygga höst/vinterjackor, jag kör oftast samma jackor hela hösten och vintern. Är en sån person som har dunjackan redo i slutet av augusti redan tack vare min frusenhet, men samtidigt kan jag även envisas med skinnjacka i januari... men lager på lager hörni, det är hemligheten. Inte så mycket färg för min smak heller, dras alltid mot det mer neutralare hållet. Basics är alltid bäst.

Gillar

Kommentarer