PAST DAYS

Har umgåtts med Mimmi typ hela helgen, först drog vi till Uppsala för att handla inför hennes flytt (är så jävla taggad) och utöver det har vi väl i princip bara hängt hemma hos mig och kanske druckit några för många glas vin.... men vad ska man annars göra i dessa tider liksoooom.

... och idag har jag inte gjort mer än att handla, lagat mat, postat paket och tvättat skor hehe. Ledig idag, och snart blir det lägenhetsvisning(!!). Här är även betongblocken jag pratade om i tidigare inlägg, vilket jävla projekt det var att bära och lasta in i Mimmis lilla bil där även en 110 cm rund spegel låg. Wow. Just nu står de bara hullerombuller i min lägenhet :-) MEN det kommer bli så fint.

#bestofnouw


Gillar

Kommentarer

SUMMRRR OUTFIT

Innehåller affiliate-länkar

Klänning - here / Väska - here / Skor - here

(Såhär vill jag gå klädd hela sommarrren, mmm)

Helgen är nu kommen för mig och en pizza från pizzabakeren har precis landat i magen, dröm, dröm!! På tal om inget så fick ett så kul samtal på vägen hem från jobbet angående en visning för nyproducerade hyresrätter, mitt. i. stan!!!!! Blev överlycklig, ska dit på tisdag och titta på de, håller alla tummar.

... och imorgon ska jag ju och Mimmi till Uppsala och handla lite inför hennes flytt och då ska även jag handla inför ett litet diyprojekt som är tänkt att bli ett soffbord, exciteeeed. Ni kommer självklart få se mer när allt börjar ta form. I och med soffköpet som jag i princip bestämt mig för nu ska jag försöka hålla allt så minimalistiskt som möjligt, stressfritt blandat med mina favoritmaterial, soffbordet ska vara rent betong(!!) såååå fint ju.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

B&W

Alltså vädret idag!!!! Har dock jobbat hela dagen tyvärr men solen sken fortfarande när jag lämnade lagret, uuunderbart. Tog en sväng förbi min favoritloppis och hittade den stickade tröjan på bilden, så fin! Den har högre krage och är väldigt oversized. Perf, de hade halva priset på alla kläder så gav inte ens en femtiolapp för den. Kap!! För er som bor i Gävle kan jag verkligen tipsa om ria, även biståndsgruppen, återvinsten och myrorna; som dock är lite dyrare.


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer