från mitt hjärta, till ditt hjärta

"Du sa att du ville mig väl, vad det nu än innebär, och det enda som nu mig bär är den iskalla asfaltens barriär."

I mina telefons anteckningar finns texter, från starten på ett förhållande, till långt efter det tog slut. Jag förstod inte då hur ordagrant jag beskrivit tyngden, sorgen och förvirringen att vara förälskad i personen som gör en mest illa, och att formulera orden nu, samla ihop det, läsa igenom är som att på ett sätt återuppleva det, fastplay, replay. Det väcker äckel, sorg och en oro. Men jag behöver lätta på det, jag vill vara en hand ut till fler, inte minst i dessa fucking tider. Hela Lorentz situationen provocerade mig på en nivå att illamåendet var konstant i kroppen flera dagar efter att det uppdagades, jag ville skrika till alla, fucking skrika i panik och varna er för vissa gift till människor, för jag vet på ett sätt hur det känns att stirra sig blint i den smärtsammaste och mest destruktiva kärleken, man lever i någon sorts fiktiv verklighet inbäddad av tvivel.

Först och främst vill jag prata om dig, och din energi och att du kan kreera precis vad som helst. Vilja, lugn och makt finns i dina händer. Att finna det, inre lugn och bli ett med ditt sinne viktigaste redskapet. Finna förlåtelse, tacksamhet och existera i nuet. Befria ditt ego, den största separationen inträffar redan när vi föds. Definitionerna kastas över oss, det som egentligen bara är falska identifikationer som egot hittat på. Det enda målet ska vara din frihet, vår frihet. Det enda egot leder till är i långa loppet, världskrig, korruption och sorg, det präglar oss till något vi egentligen inte är, det autentiska är essensen. Finn ditt ljus och låt syftet alltid vara kärlek i allt du gör, privat, jobb, konst, relationer, allt, allt, allt. Klyschigt, luddigt. Men sanningen är att den energi du ger attraherar du oundvikligt, ger du världen en trångsynt och egoistisk energi kommer det att skada precis allt du gör och allt du är. Din kraft finns i ditt lugn och ditt ljus och vikten av det är enormt, låt dig inte identifieras med ditt ego som passats mellan alla dessa mallar sen dag ett, och det viktigaste tillåt inte människors negativa energi och gift komma åt er, det är så viktigt i alla sorters relationer. Värna om ditt inre och se till att ord alltid matchar handlingar. Look out for yourself. <3

Extremt viktigt sådant, med energier, i bemötanden, relationer och anknytningar. Jag var aldrig riktigt i kontakt med mig själv under denna tid tror jag, hjärnan var en tornado och min identifiering med min egna psykiska ohälsa tog hårt (egot skrek). Det är därför det är så viktigt att vara närvarande och upptäcka mönster som är så inbitna att de förblir omedvetna. Inte tänkte jag att jag skulle falla pladask över en person med narcissistiska drag, inte på världskartan. "Lilla jag är ju medveten...", men också kär. Bara ordet och tanken av narcissism gav mig avsmak, vågade nog inte ens föreställa mig att så var fallet förens vågen sköljt över mig. Sedan innan har jag bara klippt kontakten med vänner, familj och ytliga när det kommer till situationer när människors egon blir för stora och till slut skadar, men erfarenheten att buras in i ett känslomässigt trauma, det var helt annorlunda. Jag var som inbäddad på ett svävande moln, det är det kärleken gör. Allt annat uppfattas som oviktigt och man stirrar sig blint in i förälskelsen. Inte för mitt liv trodde jag att jag skulle träffa en bättre person, jag gav allt av mig, även om vi redan hade kraschat rätt in i väggen och allt jag hade att tillämpa var min egna skuld.

Kärlek eller en sund relation till en annan människa är inte att tippa på tå, tvivla på din egen sanning, skuldbeläggning eller att tillåtas att bli skriken på när du ligger gråtandes på gatan i en främmande stad, och ändå sluta ihop cirkeln som att felet var mitt. För det var exakt i det ögonblicket jag insåg, att såhär ser det inte ut i min värld och för mitt liv kan jag inte försvara handlingar utav den karaktären om man påstår sig säga att man älskar en annan människa.

Låt mig säga det igen, lita till din inre kraft <3 alltid, alltid, alltid. Det är bara du som vet, och du vet allra bäst också. Du kan göra allt. Egot är en fucking konstruktion.

!!!!!!!!!! narcissism / what is gaslighting / en bok jag vill att alla läser / egot !!!!!!!!!!!!

ta hand om ditt hjärta

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat
  • Spotify
  • Twitter
  • Youtube