APARTMENT DREAMS

Måndag. Börjar veckan med att drömma mig bort, skulle kunna göra tusentals av dessa inlägg. Ni förstår inte min längtan, men ger mig fan på det.. att även jag en dag ska ha nycklarna till min drömlägenhet. Min tid kommer.

Händer rätt ofta att jag scrollar igenom hemmets utbud av lägenheter.. vem gör inte då och då.. och mitt hjärta klappar lite extra för Göteborg, så det är min vanligaste sökhistorik kan jag säga. Denna drömlägga är belägen just Göteborg, i Masthugget för att vara lite mer exakt. Älskar allt med den. Inredningen också? Just my taste. Kalla färger, minimalistiskt och växter. Älskar snedtak och det lilla loftet(!!!). ALLTSÅ, viiiilll.

HÄR hittar ni lägenheten.

Gillar

Kommentarer

hannalestrade
hannalestrade,
Hej fina du! Älskar verkligen dig och din blogg, du inspirerar verkligen. En sak jag länge undrat är hur man får till moduler som instagram och twitter i sin toppmeny, som du också har? Jag förstår verkligen inte.. Haha, tack i förhand. puss
ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
Men åh!! Tack fina du, blir så glad!! <3 Gå in på designinställningarna, klicka på toppmenyn så kommer redigeringsrutan för toppmenyn upp som vanligt (till vänster), så om du scrollar ner lite där så står det "Lägg till menyalternativ", där kan du lägga till länkar, t.ex. till andra bloggar eller sociala medier. Skriv bara först vad det ska stå, exempelvis "twitter", sen kopierar du bara länken till din twitter och lägger in den i rutan nedanför.. Hoppas du förstod!! Puss
nouw.com/ronjaholmstrom
hannalestrade
hannalestrade,
Förstod vad du menade, men för mig blir det liksom att det står "twitter" i min toppmeny då. Det jag vill är att ha såna där moduler med exempelvis mail, twitter eller instagram som du har så det blir typ ett litet brev osv. Så fint, eller är det att göra lika och bara att jag gör fel? haha.
ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
Jaa du menar dom, haha sorry det är jag som är lite lost. Ovanför rutan där du fyller i att all info om länken finns det en liten ruta där man kan välja mellan text eller Ikon, välj då ikon så borde de dyka upp flera du kan välja mellan!!
nouw.com/ronjaholmstrom
hannalestrade
hannalestrade,
Men äntligen!! Vilken ängel du är, tack så mycket! (Jobbigt med tekniska saker ibland 😉)
juliawesterberg
juliawesterberg,
precis i min smak!!!!!
nouw.com/juliawesterberg
ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
jaaa!! värsta drömmen:((
nouw.com/ronjaholmstrom
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat
  • Spotify
  • Twitter
  • Youtube