VECKANS PLANER

Har ingen händelserik vecka framför mig direkt, but that's life right now när man pluggar på halvtid och lever det arbetslösa livet till fullo. Men älskar att organisera dagarna oavsett vad som är inplanerat och få lite koll på saker och ting så det blir gjort, för mitt eget bästa liksom.

Måndag: Igår hände inte så mycket, pluggade mest, sedan hämtade jag ut ett paket från Zara och försökte även få ut ett annat paket som jag inte ens vet vad det är... Men enligt både postombudet och postnord själva påstår de att inget paket finns, skevt att jag fått hem en fysisk avi bara, blir lite fundersam. Postnord är ju inte heller direkt kända för att de har sån bra koll på deras försändelser... för att inte tala om när min Macbook blev stulen när den skulle på reperation och skickades via dom och deras förklaring var att den bara "försvann"... Man ba aaa okej, det var den datorn det. Senare städade jag lite bara och hjälpte lilsis att pynta hennes rum inför Halloween. Ja, det är typ en månad kvar, hon är besatt.

Tisdag: En riktig att göra dag känner jag för idag, trots att jag sovit rätt dåligt. Men har en liten lista med saker jag prioriterar idag. PLUGGA(!!!). Behöver bli klar med min samuppsats, har egentligen lektion idag men skriver hemifrån. Har även planer på att spela in en ny video och ska bocka av några tänkta blogginlägg, skriver alltid upp idéer i telefonen, men ofta blir det så att dessa idéer aldrig kommer till verklighet så ska verkligen försöka få till inläggen nu. Sen behöver jag även handla och skicka iväg ett par paket, funderar även på att laga mina fantastiska fetaostburgare (shoutout till mamma för receptet egentligen).

Onsdag: Plugga again, antar att jag inte kommer bli klar under tisdagen då jag är en mästare på att skjuta upp saker, annars har inga mer planer. Fota lite outfit pics maybe, beror på om vädret tillåter. Finns även en del tid att tidsinställa inlägg, sånt behövs alltid.

Torsdag: Tvätta och plugga om jag inte är klar än (:D love it). Är även sugen på att åka till köpis eller ner på stan med någon friend för att kolla på julklappar. Ni ba ursäkta???? QUE?? I am serious, ironiskt nog klagade jag ju nyss på min syster som redan ville fixa halloweenanda på sitt rum. Men det är ju trots allt 80ish dagar kvar och jag älskar julen och speciellt julklappar, gillar verkligen att lägga ner tid på sånt och har mina idéer klara i huvudet. Det värsta jag vet är att stresshandla julklappar också, vill vara klar med allt innan alla andra. Torsdag är även veckans höjdpunkt för nya avsnitt av Wahlgrens värld kommer ut då<3, så det ultimata torsdagsmyset är givet.

Fredag: Lovade lillasyster att vi skulle ha sleepover, sötis.

Lördag: Zero plans, fett tråkigt, är festsugen (hints to all my friends), eller så blir det bara en myskväll med pojkvännen, nice, nice.

Söndag: Min typical ta-hand-om-mig-själv-dag, borde alla ha. Ska bädda rent, se till att mitt rum är tipp topp, köra ansikts och hårmask, kanske till och med busa mig. Bästa som finns är att känna sig 100% fräsch, ett seriemaraton är även obligatoriskt, no shame på söndagar.

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat
  • Spotify
  • Twitter
  • Youtube