POLAROID

Fick en polaroidkamera av Henke för ett tag sedan(!!!), velat ha en så länge blev sååå glad. Lätt bästa sättet att spara minnen på ju??? Fysiska bilder är så underskattat i våran värld där instagram och sociala medier tagit över.

Gillar

Kommentarer

EN TEXT OM KÄRLEK

"För kärlek ska vara sådär enkelt och äkta. Det ska gå och bara känna direkt, om det är ment. Det ska vara lätt, mellan två personer och att den kommer när den kommer, kärlek ska aldrig tvingas fram och vara utan normer eller ramar om hur det "ska" se ut. Folk borde bara VARA med varandra. Släppa allt annat. Enkelhet." Jag tänker ofta tillbaka på alla samtal jag och min syster haft om kärlek och relationer till andra människor, och det är underligt ibland. Det var som att vi tog orden ur munnen på varandra, vi byggde upp den där drömsituationen som ändå inte var så långt bort. Enkelhet och ömhet. Svårt att sätta ord på det, men jag reflekterar mycket. Analyserar, läser av andra människor och skaffar mig lätt uppfattning om saker och ting, ser vad jag vill och inte vill ha. Tack vare andras erfarenheter. Det som var så läskigt i detta var att någon månad efter vi pratat om detta, jag och min syster, efter att vi satt ord på allting så inträffade det. Och allt var sådär enkelt, ömt och fint. Det var exakt sådär på pricken som vi beskrivit.

Jag är så glad att jag alltid skriver mycket, oavsett om det är om minsta lilla grej, så finns det anteckningar jag kan gå tillbaka till, jag skriver om allt, alla och lite till. Inte bara för minnesvärde utan även i reflektionssyfte. Jag lär mig av mina egna tankar, och under perioden jag träffade honom finns de där anteckningarna, om hur lätt jag tyckte det var att vara i hans närvaro, utan att ens försöka, som jag alltid, alltid känt inför nästan alla människor; att jag måste försöka vara mer än jag är. Lustigt eller hur? Att helt plötsligt släpptes alla mina egna krav på mig själv och jag bara var, utan den där nervositeten. Jag beundrar det, som att allt bara föll på plats och blev rätt, direkt? Och jag har aldrig tvekat, och kommer aldrig göra det heller. "Men det finns många fiskar i vattnet", "Du är för ung för att veta om det är rätt". Nej. Äkta kärlek behöver inte vara klyschigt, jag bara tror att det är rätt. Jag känner det, i hela min kropp. Det är vi, och så ska det förbli.

För evigt tacksam.

Gillar

Kommentarer

FAVORITSLÄPP UNDER 2016

... såg en på twitter som hade delat med sig av sina favoritsläpp under 2016 så jag snor det konceptet. Släppts mycket guldvärd och viktig musik detta år så lyssna in dessa album om ni inte redan gjort det!!

Gillar

Kommentarer