TRUPPEN

Denna dagen? Lämnade in min sista uppgift i hela gymnasiet. Min gymnasietid är över? Endast studentveckan är kvar? Fyfan, jag kan andas. Hoppas, hoppas dessa sista uppgifter jag hetsat in med ger mig åtminstone godkänt i de kurserna. Knappt sovit senaste dygnen, slitit som ett djur.

... och som inte det vore nog släppte Broder John videon till Truppen idag, såå fin.

Men nu ska jag dra täcket över huvudet och SOVA. Äntligen. Vi hörs när jag återhämtat mig.

Gillar

Kommentarer

A NEW FRESH PAIR

Suttit och filat på mitt slutarbete i grafisk kommunikation, börjar faktiskt bli riktigt nöjd. Lägger upp resultatet här sedan, tog en paus nyss för att gå ut och andas lite i det fina vädret, hämtade även ut ett par paket. Ett innehållandes ett par nya old skools, haha är nog inne på mitt femte par nu? Helt ärligt bästa skorna, så sköna och snygga.

Tänkte inviga dessa på studenten, inte så sugen på att lägga ner flera hundra på ett par trötta skor jag kommer använda högst en gång och är inte heller någon klack eller ballerina person, så mer värt att köpa ett par sprillans nya par av favoritskon. Har för i övrigt hittat en ny studentklänning, jag som var helt såld på den första jag hittade och visade för er.. Men denna jag hittat nu slår allt, så himla fin och perfekt. Ska försöka hinna slänga upp någon bild på den, annars får ni se den på bilder från studenten. Vi hörssss.

Gillar

Kommentarer

TODAYS PREP

Vad jag gjort cirka halva dagen i stekande sol, studenten är nästan obehagligt nära nu.

Gillar

Kommentarer