GUCCI GOES FURFREE

Möttes av denna viktiga nyhet på sociala medier för någon vecka sedan och vart så glad. Gucci kommer från och med SS18 inte släppa några produkter gjorda av äkta päls, på tiden verkligen. Nog för att det finns mängder av stora företag som både testar på djur och använder sig av päls etc fortfarande så är detta verkligen ett steg i rätt riktning. Ju fler det är som sätter ner foten ju större blir tabun till slut, vilket glädjer mig. Big up.

Gillar

Kommentarer

BASTARD BURGERS

Klockan är bara ett och det känns som jag hunnit göra en hel del hittills. Älskar att kliva upp tidigt ändå, hela dagen känns så himla lång då. Vid niotiden drog jag och Mimmi drog till Gina Tricots frukostevent, strosade runt lite på stan och beslutade sedan att luncha på Bastard Burgers som nyligen öppnat här i Gävle. Det var såååå gott och jag älskade verkligen deras inredning, industriellt och en jättemysig streetfoodkänsla över det hela. Nice, nice, rekommenderar!!

Gillar

Kommentarer

EIGHT ABOUT ME

Jag har hållit på med grafisk design i eeevigheter och älskar det lika mycket än idag, om ni minns hemsidorna stallet.se och gosupermodel så förstår ni. Spenderade verkligen min barndom på dessa sidor, designade och kodade allt från designer, stallplaner, djur, ikoner och tidningar och det roliga med allt är att jag är helt självlärd, thank you google.

Hatar att "gå ut", missförstå mig rätt. Jag är bosatt i GÄVLE. Våran "it"-klubb i min ålder är "Slick City", ska inte behöva säga mer än så. Om jag drar ut är det på ett villkor... antingen är jag nerdrogad. Nej skoja, men då måste jag verkligen ha ett stort härlig gäng med mig. Men det här med hemmafester, mycket, mycket mysigare och roligare helt klart.

Jag fyller tjugo om lite mer än att halvår. VA. Kan inte ens smälta själv. Jag... tjugo år? Har nada koll på något här i livet, i alla fall relevanta saker.. om vad jag bör utbilda mig till och skit. Vilse.

Om en månad har jag och min pojkvän varit tillsammans i TVÅ år. Återigen något jag inte kan smälta? Tiden måste verkligen chilla. Ingen är lyckligare än mig som har honom vid min sida, älskade Henrik.

Jag hatar väskor. Hittar aldrig någon jag gillar till 100%, i alla fall större väskor, blä.

Jag har inte tatuerat mig. Ni ba.. jaha? Ok. Känns som att det är något alla gör nu, när de blir myndiga och så. Men är typ lite rädd, inte för smärtan. Mer för att det faktiskt är något som ska sitta på kroppen livet ut och jag gillar verkligen inte plottriga saker, tycker typ vanlig hud är snyggt bara. Plain och simple. Vill verkligen inte bli missnöjd heller så känns om att jag behöver fundera i år innan jag bestämmer mig. Om jag tatuerar mig.. som jag ändå vill, då blir det något väldigt simpelt.. och snyggt såklart, som bilderna visar typ. "Line art" is my taste of tattoos.

Min mamma i mina ögon, förtjänar allt i hela världen verkligen. Gud vad jag önskade att jag kunde ge henne det, visa min tacksamhet över allt hon gjort för mig och mina syskon under åren. Som hon slitit, kämpat och ändå alltid stått på benen för oss. Bestämt mig att en dag ska jag på något sätt ge tillbaka till henne, om det är möjligt. För alltid tacksam.

Jag är rädd för framtiden och för att bli äldre. Hör lite ihop med det här med att jag inte att smälta att jag fyller tjugo vid nästa födelsedag, liksom. Vem ska jag bli? Hur kommer mitt liv som vuxen se ut? Trivs ändå på ett sätt med mitt nittonåriga jag. Ungdomen lockar mer på något vis. Skräms av det jag inte kan kontrollera till 100%.

Gillar

Kommentarer