DECEMBER WISHES

Känns som att månaderna numera bara rusar iväg... december är liksom i princip över? Hela 2017 är snart över? Damn. Denna månad har jag i alla fall dreglat lite extra över två skärp, ett från Gucci med silvrigt märke. HUR. SNYGGT. Får panicas. Jag som är 100% mer än silvermänniska än guld vart helt kär när jag såg det, det guldiga känns så mättat nu efter all trendhets... men in silver tho. Ett annat skärp jag dock beställde häromdagen är det från Kappa, har ett liknande gult från Off White och äääälskar det. Indistruellt och nice. Sen har vi brallor, damn... som sagt, förr var det jackor som var favvoplagget nu är det lätt brallor.. vill ha alla möjliga. Denna månad har jag funderat mycket på ett par randiga lösa och självklart ett par lackade... Mmm... Även letat som en tok efter en fuskpälsmössa.. Ska ta en tripp genom några fler second hands i stan så borde jag finna någon.

Gillar

Kommentarer

PUFFER SZN

Freeedag mina vänner. Efter nästan en hel veckans jobb pustar jag ut, nyss tryckt i mig ett maxmål (mitt andra hem) och filar nu på de allra sista julklapparna. Varför skaaa det vara så svårt? I princip redan klar med alla, det vart jag rätt tidigt.. men har några enstaka kvar. Kan verkligen inte komma på något kul att köpa till min bror exempelvis? Gamla klassikern; strumpor? En tröja? Choklad? Vad köper man? Give me some ideas.

Gillar

Kommentarer

MI STAN SMITH

Innehåller affiliate-länkar

HUR fina är inte mina nya stan smiths, blir nästan tårögd <3 Som ni vet har jag letat efter ett par kardborre sneakers, velat fram och under en lång tid om jag skulle satsa på stan smiths... och till slut gjorde jag slag i saken och ångrar det inte en sekund!! Designade ett par egna på Adidas hemsida, då jag ville ha ett par 100% kritvita, alla detaljer verkligen. Suprrrr nice.

Gillar

Kommentarer