VIKKEN DÅÅÅÅ?

Gladast är jag över att det äntligen är fredag... och långhelg OCH att Silvana har släppt nytt !!!!!! Njut. Denna vecka har känts så himla lång, hunnit med 2 arbetsintervjuer samt en utbildning. Vi får se vad det leder till härnäst. Livet efter studenten har känts så förvirrande verkligen, speciellt när man är som mig och har 0 koll på något och vad jag vill. Kan ej fatta att det snart gått ett år sedan jag stod där på utspringet. Vad har jag ens gjort sen dess? Försökt plugga upp min matte 2 gånger men inte lyckats (fattar ni hur efterbliven man är då), jobbat... och typ.. andats? Tid stressar mig verkligen. Vill verkligen figure out things snart..

Meeen på tal om annat, idag hämtade jag ut ett par sneakers jag dreglat över ett tag. Ni kommer få se de inom kort. På bilderna ovan ser ni även dagens outfit, visst är skinnjackan snygg???? Inte använt skinnjacka sen högstadiet typ, letat efter den perfekta oversizeade skinnjackan fööör länge och till slut fann jag denna älskling på Vero moda. HÄR hittar ni den (tyvärr slutsåld för tillfället, but keep ya eyes open), jag har i size M. Sitter som en smäck!!! Love.

Gillar

Kommentarer

WEEKDAY x FILA

SÅÅÅ snyggt samarbete mellan Weekday och Fila som släpptes för ett par dagar sedan. Första tröjan och de vita trackpantsen är lätt mina favoriter!! VILL HAAA.

Gillar

Kommentarer

REMINDER

Gillar

Kommentarer