SUNNY DAYS

Vilket väder vi har hörni, på både gott och ont. Vissa dagar känns det som värmen bokstavligen ska ta död på mig, blir så himla seg. MEN vi ska inte klaga såklart (bortsett från landets alla bränder, helt overkligt..). Men att spendera dagar vid strandkanten i denna värme är faktiskt helt underbart, till och med en badkruka som mig vill bada då. För i övrigt går sommaren för snabbt???? Nog för att jag jobbat majoriteten av den, men herregud augusti är redan runt hörnet :(. Då väntas dock en veckas ledighet som kommer att spenderas i favoritstaden, Göteborg med pojken min. Där väntas festival, Ullared (!!!?? haha sjukt taggad), Köpenhamn, sol å baaaad hopefully, andra delen av familjen och massa mer njut helt enkelt <3.


... ps. min älskade manchesterbrallor jag skrev om i senaste inlägget är "spårlöst" borta :(. Postombudet hade tydligen råkat ge ut paketet till fel person, alltså någon helt annan (?????) och ingen verkar vilja ta på sig ansvaret, såååå de lär bli en långdragen process, vill gråta :(. (feel my pain)

Gillar

Kommentarer

MANCHESTER BRALLOR

Soooom jag letat efter de perfekta svarta manchester brallorna, hittat flera på second hand men inga som suttit exakt sådär som jag vill, ramlade över en post på Instagram på ett par and I fell in love. Tacka gudarna för Weekday, dessa älsklingar är påväg hem till mig !!!!! Håller alla tummar för att de passar, I think soooooo.

Gillar

Kommentarer

BURGERSSSS

Fredag och ledighet !!!!! Direkt efter att Henke slutat drog vi ner på till Lilla Tjuren för att käka, fyllde ju tjugo i tisdags och då ville han bjuda på käk på valfritt ställe (<3), givet med burgare då. Skulle helt ärligt kunna leva endast på det, frukost, lunch, middag. LIFE.

Nu sitter jag här, 01:24 och ska snart krypa ner. Precis storstädat hela rummet och rensat garderoben, favoritgrej att göra ändå. Terapi. GODNATT.

Gillar

Kommentarer