CHIEF CHIEF CHIEF

5 september drar jag och vänner till Sthlm för att se sosababyyyyy. Jag. är. så. jävla. taggad!!!! Längtat sen februari när han ställde in </3. 100% pepp med denna lista, sammanfattade mina favoriter. Har så många artister jag vill bocka av och se minst en gång i livet, Chief Keef ligger högt på den listan.


Gillar

Kommentarer

NIKE M2K TEKNO

Tvärsnygga! Påväg hem till moi. Älskar retrostilen på sneakers som mer och mer kommer tillbaka, letar som ett djur efter äldre nikeys på second hands, från typ 2000. De är galna.

Gillar

Kommentarer

HEMMAPLAN

cute? ft. rörigt rum

Återigen hemma, vemodigt. Känns så himla grått att komma hem till Gävle, om ni förstår. Sätter så mycket färg i min hjärna av att få vara härifrån, speciellt i Göteborg... eller Köpenhamn, vilka städer mer för den delen? Så himla mycket mer finns, här känner jag mig inlåst typ? Som att inget mer finns att hämta i denna stad, jag känner mig klar. Mitt hjärta dunkar för andra ställen, andra miljöer. Där jag känner mig levande. Skulle behöva en rideorde-bästis, som bara kan tänka sig dra iväg några månader, göra vad som, byta stad, bara resa, jobba, en sån som mig, en som inte nöjer sig som alla andra tycks göra i min närvaro. Är rädd för det, att nöja mig, fastna. Kan man nöja sig med med sin tillvaro? Jag vill ut och känna. Ta på världen.

... Kändes extremt djupt, men kanske inte så djupt som det låter egentligen, kort och gott; Inspirationen i denna stad är noll. Och det är fett jobbigt, vill inte att min glöd slocknar igen. Nu ska jag i alla fall städa mitt kaosiga rum, laga matlåda, rensa garderoben (månadens ryck är här igen), samt läsa Oliva Hagéus bok, som jag längtat. Saker som ger mig lugn.


... ps, idag kom äntligen mina älskade manchestisar!!!!! <3

Gillar

Kommentarer